HTML

Utolsó kommentek

  • Béla bátyám: Szép napot mindenkinek! Teljesen kezdő, lelkes csilikedvelő vagyok. Keresek Peter's Pepper vagy B... (2013.08.06. 14:00) Második szüret
  • lyzX: Szépek, különlegesek! :) (2013.05.25. 21:01) Második szüret
  • hajoadmad: Sziasztok Felraktam pár képet. s1170.photobucket.com/albums/r525/vgerp/ Igazából a talajjal kap... (2012.04.18. 08:17) Az olvasó kérdez
  • nadiposzata: @hajoadmad: mivel permetezted és tápoldatoztad eddig? milyen a föld? Levél lehulláson kívül más tü... (2012.04.17. 23:40) Az olvasó kérdez
  • hajoadmad: Sziasztok Nem tudom jó helyre írok e de van egy kis problémám. Van egy pár tő chili paprikám és ... (2012.04.16. 23:18) Az olvasó kérdez
  • Utolsó 20

... a thai chilin pedig termésdömping van:

 

Címkék: thai habanero

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://chilivili.blog.hu/api/trackback/id/tr152214781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaki Innen · http://pepper.blog.hu 2010.08.12. 18:32:15

A thai éretten zöld? Egyértelműen meg lehet különböztetni az éretlentől?

Lemúr Miki · http://hosszutav.blog.hu/ 2010.08.12. 19:05:07

@Valaki Innen: Azt írja az egyik könyvem, hogy a zöld (éretlen) és piros (érett) thai paprikákat egyszerre szedik le és együtt értékesítik. Ugyanakkor az enyémek már hetek óta zöldek voltak, pirulásnak nyoma se volt rajtuk. Más, szintén thai növényemen meg már piros a termés. Szóval a fene tudja, úgy sejtem, több fajta "thai" chili van.